Khamis, 13 Januari 2011

Battle of the Newspapers among Group 205's students

Assalamualaikum
5.14pm
Khadijah College 428, Meja Study


Entry kali ni ada kaitan dgn entry sebelumnya iaitu 'Alhamdulillah'. Kalau entry yg sebelumnya menceritakan betapa bersyukurnya kami sebab dah dapat siapkan Newspaper, entry kali nie pulak saya nak cerita macam mana presentation kami dan company2 lain. Wah, dah macam battle dah nie, sume duk promote newspaper masing2. Belasah je la labu..Gugup jugak sebab asyik kami je yg kena present mula2...ye la, kami kan company 1,ape2 hal, mesti kami yang kena dulu tapi bagus jugak sebab yang pertama selalunya akan diberi perhatian yang lebih. Nie adalah rakaman presentation kami pagi tadi di SMAWP3035 lebih kurang jam 12.

video
video nie dirakam menggunakan handphone Amalina yang baru N72, selalunya handphone saya yang jadi mangsa tetapi memandangkan handphone Amal lebih canggih...5.0 magapixel berbanding saya hanya 2.0 megapixel, kami guna je la handphone Amal,gambar lagi jelas and suara pun clear.


Masa nie, entah la, dah tak ingat sangat yang pasti Ida memang nak pegang je newspaper tu sbb dia x nak cakap and then Assiah pulak sakit perut. Apa-apapun kami dah buat yang terbaik. Nak tengok other company x???

Nie Company 2, group brother, Manager Adib yang tinggi 2 n yg banyak gerak2...penat kot rakam diorang punye sbbnya lame sgt and byk gerak...terpaksa handphone Amal di pas-pas from Amal to saya then Ida..Diorang nie asyik bandingkan newspaper kami je tapi kami x rakam babak yang 2 sbb yang nie saja pun dah masuk 4 minit...ada juga video group lain lg...

video

Company 3 pun best gak present walaupun mula2 agak suram tgh2 baru de lawak2 ngn campur ngn bmnye...hehe...yang 2 kami x rakam sebab diorg duk jauh mmg x nmpk kot...tp best gak,lawak2 diorg 2...huh,,,siap sediakan tempat tuk readers komen lg...cover line sbb diorg print out selai-selai..uhuk. Ada video group sister tp video 2 agak cacat, so, cukup la setakat group Adib n kami je..yg nie pun da x larat nak gelak...Yang penting, sumenye ade kelebihan masing-masing x kesah la, saiz A4 ke A3 ke, compact ke x ke,,yg pentg kite learn something kan..Nice..suke tgk Mdm Miza tersenyum...n sporting habis..tgu ktorg kat Gombak...we will miss u

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Halaman

Battle of the Newspapers among Group 205's students

Assalamualaikum
5.14pm
Khadijah College 428, Meja Study


Entry kali ni ada kaitan dgn entry sebelumnya iaitu 'Alhamdulillah'. Kalau entry yg sebelumnya menceritakan betapa bersyukurnya kami sebab dah dapat siapkan Newspaper, entry kali nie pulak saya nak cerita macam mana presentation kami dan company2 lain. Wah, dah macam battle dah nie, sume duk promote newspaper masing2. Belasah je la labu..Gugup jugak sebab asyik kami je yg kena present mula2...ye la, kami kan company 1,ape2 hal, mesti kami yang kena dulu tapi bagus jugak sebab yang pertama selalunya akan diberi perhatian yang lebih. Nie adalah rakaman presentation kami pagi tadi di SMAWP3035 lebih kurang jam 12.

video
video nie dirakam menggunakan handphone Amalina yang baru N72, selalunya handphone saya yang jadi mangsa tetapi memandangkan handphone Amal lebih canggih...5.0 magapixel berbanding saya hanya 2.0 megapixel, kami guna je la handphone Amal,gambar lagi jelas and suara pun clear.


Masa nie, entah la, dah tak ingat sangat yang pasti Ida memang nak pegang je newspaper tu sbb dia x nak cakap and then Assiah pulak sakit perut. Apa-apapun kami dah buat yang terbaik. Nak tengok other company x???

Nie Company 2, group brother, Manager Adib yang tinggi 2 n yg banyak gerak2...penat kot rakam diorang punye sbbnya lame sgt and byk gerak...terpaksa handphone Amal di pas-pas from Amal to saya then Ida..Diorang nie asyik bandingkan newspaper kami je tapi kami x rakam babak yang 2 sbb yang nie saja pun dah masuk 4 minit...ada juga video group lain lg...

video

Company 3 pun best gak present walaupun mula2 agak suram tgh2 baru de lawak2 ngn campur ngn bmnye...hehe...yang 2 kami x rakam sebab diorg duk jauh mmg x nmpk kot...tp best gak,lawak2 diorg 2...huh,,,siap sediakan tempat tuk readers komen lg...cover line sbb diorg print out selai-selai..uhuk. Ada video group sister tp video 2 agak cacat, so, cukup la setakat group Adib n kami je..yg nie pun da x larat nak gelak...Yang penting, sumenye ade kelebihan masing-masing x kesah la, saiz A4 ke A3 ke, compact ke x ke,,yg pentg kite learn something kan..Nice..suke tgk Mdm Miza tersenyum...n sporting habis..tgu ktorg kat Gombak...we will miss u